Comedyacts - Cateringacts - Cabaretacts
Comedy, Catering en Cabaretacts zijn te boeken voor alle special events, verzorgen in ‘t oog lopende productpresentaties op beurzen, congressen, (huwelijks)recepties, amuseren de gasten op bijeenkomsten van relatie, geven de finishing touch aan een feestelijke opening en jubileum.
 

 

Alfredo Krijtlijn & de Grasmaaiers
...‘n beetje gestoord, ...maar wel lekker!
Onder het motto ‘gooi ‘t d’r uit-sing ‘t van je af’ staan ze nu weer avond aan avond voor volle zalen om op het rechte pad te blijven.
Het repertoire kun je omvatten als een mix van nedersmart en jukeboxrock. Hierdoor zult u ook de nodige devotie ondergaan bij overbekende smartlappen als Manuela, de Vlieger en Alfredo’s lievelingsplaatje de Clown.
Kortom Alfredo Krijtlijn & de Grasmaaiers zorgen weer eens voor ouderwets beslagen ramen, plakkende vloeren, gezellige ongein en gaan naar de hoogste pieken van geluk.
 

Hartendames
Het enige feestartikel dat mensen informeert, interesseert, overtuigt en entertaint.
De dames bieden een avondvullend programma.
De walking-acts van de Signora Amorosas en Mamma Belle zijn echte eyecatchers voor allerlei evenementen. Voor elke bijzondere gelegenheid is een moving-act geschikt. Keuze uit zes verschillende thema’s toegesplitst op de wensen van de klant.
Moving-tables-act zijn niet alleen uniek, ze zijn ook verrassend flexibel.
 

Animatieacts en Mime-acteurs
Op subtiele wijze spelen zij diverse komische personages, welke spontaan op uw feestavond, dinner of receptie opduiken.
Deze verschijningen leveren leuke en amusante gesprekstof op tussen uw gasten, en het (hollandse) ‘ijs’ is meteen gebroken, en dat gebeurt meestal al direct bij binnenkomst.
 

Jeroen
Acteur Jeroen heeft de lach aan z’n broek hangen. En speelt de volgende personage’s.

Beveiligingsbeambte ‘Bram van de Poort’
Niet stressbestendig, maar wel zéér consciëntieus. Is parkeerwacht portier, garderobejuffrouw en ceremonie-meester in één. Helaas overziet hij ’t geheel niet, en holt zichzelf voorbij. Bram weet precies wie uw VIP-gasten zijn.

De smoezelige kok
Als U hem heeft gezien, wilt U beslist geen kijkje meer nemen in de keuken...
Hij informeert met peuk in de mond en een groot mes in de hand of het gesmaakt heeft ! Legt veel van zichzelf in het eten…

Ober François
Een komische ober met een sterke 'Franse slag'. Serveert hapje of opent het buffet. Afgekeurd op zijn rug, O-benen, platvoeten en slechte geheugen. “Iek eb eerlijke apjes: vlees vies en kaase”…

Amsterdamse Johnnie
Een bijdehante Amsterdammer (gezellige Jordanees) mengt zich meestal wat later op de avond onder uw gasten met gouden kettingen en maar liefst 5 mobiele telefoons. Is zéér sociaal. Ziet overal handel in. Deelt soms Viagra-pillen uit ! : Blauwe voor 'de manne..' & Roze voor 'de meissies'

Burgemeester Wil Wel
Komt ook graag en veelvuldig op recepties, feestjes en openingen. Prikt graag een vorkje mee en Wil wil nog wel eens ter plekke een (bouw) vergunninkje regelen! Had jarenlang een goede vriend/collega in het vak (Burgemeester Zout uit Rotterdam) Wil praat ook wel met gewone mensen. Kan eventueel een korte speech houden over elk gewenst onderwerp.
 

Leone & Piëtro
De mimespelers Leone & Piëtro (optredend onder de naam Gebroeders Zulthoofd) verzorgen een uiterst komische entree-act als echte Engelse Bobby's of Twee Haagse Harrie's. Zodra uw gasten binnen zijn, worden andere personages volgens hetzelfde concept uitgebouwd, zodat er tijdens uw receptie of feestavond een 'afgerond verhaal' ontstaat.

• Dr.Livingstone (een komische persiflage op excentrieke ontdekkingsreiziger)
• Twee vrijgezellen (op zoek naar de ware ‘Jacoba’)
• De gebroeders Zulthoofd (twéé obers)
• Loveboat kapitein & geslepen matroos
• Twee Luigi's (maffiosi, rechterhand van de godfather)
• Chique golfers
• Papparazzi-fotografen
• Twee schoorsteenvegers
• De Charlie Chaplin - look a like -
• De Trommelaar (ontvangst-act + festivals)
 

Hans en Kaborra, de Visitekaartjes:
Ze profileren zich met hun professionele PR praktijken. PR van:
• Presentaties- & Promoties
• Prijsuitreikingen
• Prozaïsche Prologen en
• Pragmatische Productiviteit
geven zij een Prominente invulling in uw programma.Profiteer van “De PR stunt.”
 

Buikdans - Fakirs - Waarzegsters
Een ieder is wel nieuwsgierig:
- Wàt zal mij de toekomst brengen?
- Wat voor mogelijkheden zijn er voor mij?
Héél verrassend en origineel tijdens uw receptie, diner, business meeting, kerst- & nieuwjaarborrel(s), opendag of congres bijeenkomst, ook als Fortune-teller voor uw buitenlandse gasten/genodigden.
 

Samyra
Samyra van Roy is een veelzijdig en zeer getalenteerde danseres en waarzegster. Samyra is een van de weinige Oriëntaalse danseressen in Nederland die het traditionele klassieke repertoire van de Arabische dans volledig beheerst. Zij brengt een wervelende oriëntaalse dans, die ingeleid wordt door een mystieke sluierdans; mede door gebruik van blacklight een adembenemend schouwspel.

Waarzegster
In een prachtig blauwfluwelen tent doet zij, te midden van geheimzinnige wierookbranders en kaarsen, achter haar kristallen bol, spreken waar anderen zwijgen.

Vuur-en Zwaarddans
Deze 12 minuten durende spectaculaire dans waarbij een koperen blad en vuur los op het hoofd balanceren. Dit zorgt voor een indukwekkende entree.

Zwaarddans
De zwaarddans is een dans vol actie met een groot kromzwaard, dat beurtelings op buik, heupen en hoofd gebalanceerd wordt, terwijl Samyra in een wervelende vaart door de zaal danst. Het is een interpretatie van de zwaarddans van Slavin Morgiana uit het sprookje van Ali Baba en de 40 rovers.

Dans met de zwevende stok
De dans met de zwevende stok is een absolute hit op mysterieuze feesten waar Samyra zich ontpopt als een Drakenprinses die haar stok laat leven en zweven. Door zijn eenvoud een prachtige animatie.
Samyra beheerst door haar internationale ervaring meerdere talen.
 

Magiër Mantra
Magiër Mantra is een illusionist en tafelgoochelaar die een grote verscheidenheid aan gedaanten kan aannemen. Van een wandelende Maffiosi tot een “normale” standwerker op beurzen. Niet genoeg? In overleg verschijnt Mantra als figuur die u bedacht heeft.
Waar Mantra zich tussen het publiek begeeft blijft hij zeker niet onopgemerkt. Verbijstering en hilariteit wisselen elkaar af als er echte wonderen in hun eigen handen gebeuren. Zo komt de ring van een van de gasten om de voet van zijn wijnglas of wordt een geleend biljet, zwevend onder de neus van de mensen, het 10-voudige waard. Wie probeert te achterhalen “hoe hij dat toch doet’, loopt het risico binnen afzienbare tijd knettergek te worden.
Naast deze ‘’kleine” illusies en goocheltrucs heeft Mantra een scala van andere trucs en illusies in huis. Water-en vuurschalen, Het magische koord, De vlijmscherpe scheermessen, The Magic Box, de Hindoe Vuurmand(!), de Gouden Banier, de Geldtel- en Valsspeel-test, de Onkwetsbare slavin, etc. etc..
Magiër Mantra: Mystiek en onnavolgbaar!!

Straattheater - Levende Beelden
 

Mr. & Mevr. de Wit
Deze bij-de-tijdse figuren passen in ieder hedendaags dekor...
Een drukke winkelstraat...
Een etalage...
Gewoon ergens bij de ingang voor de ontvangst van de gasten...
Of op een podium setting met decoratieve elementen...
Bij de podium act zijn verschillende decoratieve elementen inzetbaar en kunnen de gasten een kijkje nemen in de woonkamer van Mr en Mevr. de Wit.
Wanneer zij tot leven komen ontstaat er een komisch mime-achtig spel en gefaseerde bewegingspatronen in een verhaal lijn...
Het geheel wordt ondersteund door toepasselijke achtergrond muziek...

Allround bands - Dee-jay’s - Akoestische muziek
 

Harlem Delight
Een fantastische zangeres en vier zeer ervaren popmusici die hun sporen in ‘het vak’ ruimschoots hebben verdiend, en dat is te horen als zij Dance-Classics, Top-40, Rock, Raggae of Nederlands-talige Pop spelen. Deze ‘dance-band’ swingt als een trein!!

Music Unlimited
Deze drie uitstekende musici zijn van alle markten thuis. Op recepties spelen zij fluisterzachte achtergrondmuziek, maar op feesten gaat bij hen het dak eraf!

Upside Down
Twee conservatoriumgeschoolde multi-instrumentalisten, (die óók prima zingen) en een top zangeres. Geen enkel genre heeft geheimen voor deze rasmuzikanten. Funk, Soul, Dance, Top-40, maar ook het achtergrondrepertoire wordt feilloos door hen vertolkt.

Take Off
Geen feest is geslaagd zonder de spetterende klanken van deze perfecte allround band! Dance, Soul, Rock, Caribbean, Top-40 enz., maar ook ‘receptie-muziek’ wordt door deze topband gespeeld.

Roulette
Wekelijks wordt het Top-40 repertoire aangevuld en op een onnavolgbare wijze door deze topmusici gespeeld en gezongen.. Sublieme klanken bij een diner, of ‘uit je dak gaan’ bij een feest, het kan allemaal.

Nieuwe Helden
Akoestische sfeerpop zonder vangnet
Muziek die de grauwheid van het alledaagse bestaan verjaagt; goed doorploegde arrangementen, ambachtelijk muzikaal smeedwerk. Niks muzikale lifjafjes. Eten wat de pot schaft. Onversneden, onversaagd, ongeëvenaard; ze zijn helden. Nieuwe Helden.
Nieuwe Helden zijn breed inzetbaar en werken aangenaam professioneel. Indien gewenst kunnen Nieuwe Helden met geluidsversterking optreden.

Kees Ouwe Jan & Makkers
Kees & z'n makkers zijn 'echte' makkers, en dat al vele jaren! Hun repertoire bestaat uit Ierse-,Britse en Nederlandstalige kroeg-en zeemansliedjes, maar zij spelen terloops ook bekende meezingers, blues, swing, Ierse jigs, country en calypso muziek. Hun akoestische 'performance' is dan ook uitermate geschikt bij recepties, open huis, feestjes op (of nabij) het water (nautische manifestaties), bruine kroegen of een gezellige barbecue!

Pekel
Pekel is muziek en vermaak tegelijk. Pekel verdiept zich in een geschiedkundige lijn, en houdt  daarbij wel rekening met "de oren" van het publiek van de 21e eeuw door de muziek op zeer eigen wijze uit te voeren. In het instrumentarium zitten traditionele instrumenten als doedelzak en draailier, maar ook instrumenten van recentere datum als accordeon, gitaar en contrabas. Pekel kan desgewenst muziek omlijsten met dans en animatie.

Sneltekenaars - Goochelaars - Illusionisten
 

Johan van Dam
Indien er géén speciale afspraken worden gemaakt over kleding,(bijv. bij themafeesten), draagt Johan van Dam "Franse kleding", (baret, vlinderdasje, enz.).
Onder de tekenstift van Johan van Dam ondergaat u geleidelijk een metamorfose, en ziet u er uiteindelijk uit, zoals u nooit heeft willen weten. Maar...wel zodanig humoristisch dat de omstanders slechts nog een wens hebben: net zo afgebeeld te worden als U ! Dit alles in ± 5 minuten per tekening. Dus er kan gelachen worden!

Sylvia Schuyer
Sylvia Schuyer is een internationaal goochelartieste.
Zo wordt zij veelvuldig uitgenodigd voor optredens tijdens feesten, beurzen en congressen. Het was op zo'n congres in Nice dat Sylvia werd uitgeroepen tot "Miss Magic". Een erkenning waar zij tot op de dag van vandaag trots op is. Sylvia beheerst 6 internationale talen.

Madame Sokia
Een ieder is wel nieuwsgierig: Wat zal mij de toekomst brengen? Wat voor mogelijkheden zijn er voor mij?
Haar kennis over handlijnen & kaartleggen maken uw feest of receptie tot iets héél bijzonders en bovendien spraakmakend!!
Liefde, geld, roem & succes.
Een uitgesproken kans om dààr iets meer over te vernemen. Madame Sokia, is spontaan, onderhoudend en juist nu enorm actueel.