Blokarting
BLOKARTING... de snelste funsport op het strand en iedereen kan het nu eenvoudig leren! Jong en oud! Deze nieuwe sport arriveerde uit Nieuw Zeeland en als u van wind en snelheid houdt, dan is BLOKARTING de sport voor u. In nog geen 5 minuten leren wij u hoe u over het strand moet racen en dan is het aan u om te bepalen hoe hard u durft te gaan. Sommigen zullen de 60 km. per uur wel eens kunnen halen... bent u er klaar voor?

Para-karting
Instructielessen en clinics met onze nieuwe para-karts + Nasawings. Sneller en eenvoudiger te leren doordat wij gebruik maken van het short-line-education-principal. Met lijnen van hooguit 5 meter kunnen wij nu iedereen na een 30 minuten durende instructieles zelf laten rijden over hard en zacht strand. Para-karting is een spectaculaire en snelle sport. Voor diegene die echt een stapje verder willen dan alleen hard rijden bestaat er de mogelijkheid om met Wipika kites hun grenzen te verleggen.

Beachgames
Zin in originele, gezellige, spannende en uitdagende strandsporten? Als eerste keuze of als alternatief bij te weinig wind. Hier een greep uit ons assortiment… Eerst een frisbee leren gooien, daarna het spel Ultimate Frisbee uitgelegd krijgen en dan kan de wedstrijd beginnen. Inspannend dat wel, maar zeker ook gezellig en uitdagend. Frisbee-Golf daarentegen is een rustige en originele sport die golfen met frisbee combineert. Op ons 9-holes beachcourse leert u eerst hoe u moet gooien, approachen en putten. Na een korte clinic gaat u zelf een wedstrijd spelen tegen uw collega's, vrienden of relaties.

Of… ooit een Boemerang gegooid? Vast wel, maar wij leren u ook hoe u hem moet vangen, waarom hij ook echt terugkomt, wie de boemerang heeft uitgevonden en waarom.

En… Beachvolleyball? Een populaire en leuke strandsport die wij tijdens warme zomerdagen voor u in toernooivorm organiseren. Dé sport voor iedereen.

Maar… u kunt ook bij ons met uw vrienden, collega's of zakenrelaties een wedstrijd Beach-Softball spelen.

Crossgolf
Geen regels, 1 golf-club, 1 balletje en een Tee… dat is het enige dat u meekrijgt tijdens onze 18-holes beach crossgolf wedstrijd. U krijgt eerst een korte instructie, maar al heel snel bent u zelf op het strand bezig een partij crossgolf te spelen. Dit is echt iets voor mensen die wel van golf houden maar niet van de honderden regels eromheen.

Wintersportreizen
Skigebieden in Frankrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk. Wij organiseren voor u hier grote skihappenings met o.a.
• Skiën / Snowboarden
• Winter Olympiade met verschillende Snow Games
• Arrensleetochten
• Fakkeltochten
• Apres Ski