Relatiemarketing en feesten in Zuid-Limburg. Al eeuwen geleden zag men kooplieden en ridders naar Zuid-Limburg komen om zich hier te vestigen in een kasteel. Vergezeld met hun relaties of beste vrienden.
Driessen Event Management heeft oude tradities in een nieuw jasje gestoken.
Zuid-Limburg heeft nog steeds grote aantrekkingskracht. Het Limburgse landschap brengt mensen tot rust en geeft inspiratie. Niet alleen de sportieve ontspanning, maar vooral de exclusiviteit van historische gebouwen zorgen ervoor dat de formaliteiten van een zakelijke bijeenkomst worden afgewisseld met informele contacten waardoor er een prettige sfeer ontstaat voor zakendoen en klantenbinding.

Met de stoomtrein door Zuid-Limburg
Zuid-Limburg heeft de natuurliefhebber veel te bieden: het glooiende heuvellandschap, uitgestrekte hellingbossen, stroomdalen, schilderachtige dorpjes.
Wandelend vanaf kasteel Schaloen, Oud-Valkenburg, wandeld u door ‘Het Geerendal’, naar Schin op Geul.
U stapt in nostalgische treinrijtuigen met een dampende stoomtrein.
Een ware beleving om te zien en te ervaren.
De machinist stookt de ketel warm een ferme rookpluim de remmen los en u trekt door het landschap.
Een weiland, met uitzicht op het mooie dorpje Eys-Wittem, staat een opgedekte dis klaar voor een heerlijke Limburgse koffietafel. Een muzikant speelt gezellige muziek.
U maakt met uw reisgenoten een praatje over zakelijke dan wel ontspannende activiteiten.
U voelt u op uw gemak en nodigd uw gasten uit om de reis te vervolgen door het bijzonder mooie Zuid-Limburgse dalenlandschap.

Autopuzzelrit Heuvellandschap Voerstreek
Puzzelrit langs prachtige kastelen, schilderachtige dorpjes en locaties, met onderweg diverse ludieke opdrachten. In Teuven bij herberg ‘Moeder de Gans’ een stop voor een Voerense plank lunch.
Bestaande uit o.a. streekgebonden kaas, stroop, brood, broodbeleg en salade.
Aan het einde prijsuitreiking met 3 Limburgse prijzen.