• Kayak/Tandemtocht
• Kompasloop
• Mountainbiken
• Puzzelfietstocht
• Grotmountainbiken
• Hike-Challenger
• Jeepsafari
• Scootertocht
• Helikoptervlucht
• Ballonvaren

Het Nederlandse heuvelland, het Belgische Land van Herve en het Maasdal ontmoeten hier elkaar op enkele vierkante kilometers en vormen het steeds wisselende decor van de zes pittoreske dorpskernen van de Voerstreek: Moelingen, 's-Gravenvoeren, Sint-Martens-Voeren, Sint-Pieters-Voeren, Teuven en Remersdaal. Het Maasdal met de stad Maastricht en de omliggende dorpen, Slenaken, Mheer, Eysden.

Met zijn unieke ligging, temidden van een prachtig parklandschap, biedt dit landschap een decor van vijvers, bossen, weiland, adembenemende vergezichten en een rijke natuur.

Zonder enige twijfel is dit het allermooiste stukje Limburg!

In dit landschap rijk aan bourgondische sfeervolle slaap en eetgelegendheden, warme, hardwerkende horecaondernemers hebben wij al vele gasten ondergebracht die voldaan huiswaarts keerden en met plezier terug komen om door ons weer te worden rondgeleid door dit schitterende landschap.
Dit erg uitgesneden reliëf met zijn kalkrijke ondergrond en dicht beboste flanken biedt ook de ideale groeibodem voor de weelderige flora van de Voerstreek.

Puzzelfietstocht Zuid-Limburg
Op fietsen op pad door het schitterende ‘Geuldal’ gelegen tussen Valkenburg en Maastricht. Op pad met kaart en allerlei ludieke omschrijvingen om de route te volgen.
Teamworkopdrachten onderweg:
hoefijzerwerpen / puddebak / boomstam zagen / ringsteken met de fiets / Limburgs Bier proeven / vragen over de cultuur en omgeving van ons mooie Limburgse landschap / een collage maken van de mooiste momenten met een polaroid camera / Limburgse lunch / Smaakvolle Limburgse Prijzen.

Scooter

Er staat voor een ieder een scooter klaar. Een onzer instructeurs gaat met u mee op pad.
Een plattegrond van Zuid-Limburg met 4 foto’s van kastelen. Men rijdt via het fraaie landschap door schilderachtige dorpjes. Kastelen als achtergrond waar instructeurs met opdrachten staan.
Bij een herberg gaat u genieten van een lunch met streekgerechten.
Opdrachten: Struifbak, Zandzakwerpen, J'eux de boules, Doolhof, Black Jack Darten, Magisch Vierkant.

Helikoptervlucht
Als afsluiting een helikoptervlucht over het fraaie Zuid-Limburgse landschap.

Ballonvaart
Het Limburgs Heuvellandschap met zijn glooiende heuvels, meanderende beekjes, hellingbossen en historische gebouwen al dan niet gelegen in schilderachtige dorpjes of statig gelegen in de natuur zal des te meer de moeite waard zijn om een ballonvlucht te boeken boven Limburg. Kortom een vlucht die men lang zal heugen.
De professionele ballonvaarder zal voor een veilig en soepel verloop zorgen. Champagne na afloop.