Wilt u live meemaken hoe Martin Verkerk de ene ace na de andere slaat? Wilt u ook weleens een wedstrijd van AJAX meemaken? Maak een keuze uit een van de vele sportieve evenementen. Van het ABN AMRO tennistoernooi tot en met een voetbalwedstrijd uit de Engelse Premier Leaugue.

Verras uw medewerkers of uw allerbeste relaties met het bezoeken van een groot Sportevent. Eendaagse of meerdaagse arrangementen zijn op maat samen te stellen.

Grand Prix Arrangement
Bezoek de Grand Prix van Europa op de Nürburgring in Duitsland. Wij zorgen voor de plaatsen!

VIP-Arrangement Marlboro Masters
Ontvangst geheel in stijl in de Paddock Club met een glas champagne aan de exclusieve champagne bar. Onder het genot van eersteklas eten en drinken kunnen de ongetwijfeld spannende races vanuit de Paddock Club gevolgd worden. Het terras bevindt zich aan de binnenkant van de Tarzanbocht.

PSV-Ajax-Feyenoord-Roda JC
Genieten van een gezellige avond met (inter)nationaal topvoetbal. u volgt de wedstrijden vanuit gereserveerde stoelen, daarnaast wordt u culinair verrast.

“Stadion De Kuip - ArenA”
Rondleiding:
Een rondleiding in De Kuip of de ArenA laat u proeven aan de roemrijke en wereldwijde historie zoals deze evenementencentra met zich meebrengen.

Complexen die alle gelegenheid bieden voor grootschalige evenementen zoals o.a. Rolling Stones concerten, seminars, of feesten. Maar ook voor uw lunch kunnen wij in deze stadions terecht.

Brasserie de Cuiperij vormt een van de zalen waarin dit mogelijk is. Een bezoek aan het Home of History van Feyenoord of World of Ajax is een ware beleving hoe roemrijk deze voetbalclubs zijn.

Amstel Gold Race
Wilt u de race op een luxe manier volgen? U wordt vanaf 14.00 u in de hospitalityruimte ontvangen. U kunt de wedstrijd volgen op grote schermen. De doorkomst, finish en huldiging van de winnaars maakt u mee vanaf gereserveerde tribuneplaatsen direct aan de finish.
Ook kunt u een Gastenwagen arrangement of een helikoptervlucht boeken.

Top Sports Clinics
Welkom in de wereld van sportieve evenementen.
‘Beleving door beweging’ is onze filosofie. Begint de aandacht te verslappen tijdens een meeting, Driessen Event Management weet hier wel raad mee. Middels korte programma’s die de focus even op iets anders richten, wordt het lichaam en de geest weer verkwikt.
Wij zorgen ervoor dat de deelnemers gemotiveerd en geïnspireerd huiswaarts keren. Daar kunt u op vertrouwen.

Wilt u schaatsen of skaten?
Rintje Ritsma, 6-voudig Europees en 4-voudig Wereldkampioen leert u in een workshop de fijne kneepjes van het schaatsen en skaten. Natuurlijk doorspekt met de nodige anekdotes.

Bent u gek op tennis?
Dan organiseert Paul Haarhuis een geweldig tennisevent voor u!

Wilt u boksen met Arnold Vanderlyde?
Zijn workshop is een beleving in zowel motivatie als sportbeleving!

 

Sport & Action

Race Experience
Michael Bleekemolen behoort al jaren tot het selecte groepje topcoureurs. Met deze enorme ervaring als uitgangspunt, heeft Circuit Park Zandvoort Incentives arrangementen ontwikkeld die u kennis laten maken met de veelzijdigheid van de autosport.

Waterrijke Teambuilding Evenementen
Samenwerking op een sportieve recreatieve wijze.

Skutsjesilen
Op de Friese meren. Zeilen op het IJsselmeer. Laat ons u een offerte op maat uitwerken.